Suites

De suites van het Sminia Huys ademen een thuisgevoel uit. De drie comfortabele suites hebben unieke kenmerken. U waant zich eeuwen terug met het comfort van vandaag.

Suite Catharina van Sminia, vernoemd naar de eerste bewoner (1737), is de 'bruidssuite'. Het kingsize bed, royale minibar, jacuzzi, stortdouche en balkon (met mogelijkheid om er te ontbijten, lunchen en/of dineren) staan klaar voor u. De butler staat geheel tot uw beschikking. 

Suite Bieruma Oosting, vernoemd naar de vroegere burgemeester en oud-bewoner van het van Sminia Huys (Jan Bieruma Oosting, 1842), heeft een iets wat moderne uitstraling, een fijne woonkamer, royale minibar, kingsize bed, ligbad en separate douche.

Suite Uffelie, vernoemd naar de bekende pepermuntjesdokter Willem F.J. Uffelie (1911), is de grootste suite. De ruime kamer, kleine keuken, inloopkast, luxe douchemogelijkheid en royale minibar maken een verblijf voor een langere tijd mogelijk. Het oude bureau van de directeur van de Leeuwarder gevangenis staat overigens tot uw beschikking.

Kamerprijzen zijn vanaf € 179,- per suite/ per nacht. Indien u ook dineert in het Sminia Huys is een suite voor € 119,- per suite/ per nacht beschikbaar. Uitgaande van 2 personen. Een extra bed is tegen een kleine vergoeding beschikbaar.

Reserveer een tafel

Restaurant Sminia Huys mag zich verheugen in een grote belangstelling. Onze Chef-kok raadt u aan te reserveren. Wij verwelkomen u graag.