Restaurant

Het Restaurant Sminia Huys is gevestigd in het historische centrum van Leeuwarden. Het comfortabele en klassieke interieur ademt gastvrijheid uit, het gevoel welkom te zijn is de opdracht die onze chef-kok en zijn team stellen. De chef-kok verwent zijn gasten met een 'wereldse' kaart: de gerechten komen uit vele windstreken, van Toscane tot Scandinavië en van de westkust van de Verenigde Staten tot de Spaanse costa's. Eenvoud, eerlijkheid en tegelijkertijd diepgang gaan samen op, tot op detailniveau. Het Restaurant Sminia Huys is geopend voor lunch en diner, voor zowel zakelijke ontmoetingen als privémomenten. Een thuisgevoel voor captains of industry en stelletjes die er voor gespaard hebben. Rekent u op een warm welkom.

De koks van het Sminia Huys hebben een cameraploeg op bezoek gehad in de keuken. Opnames zijn gemaakt voor 'Business Class' van Harry Mens. Om de impressie van het Sminia Huys te bekijken: klik hier.

Reserveer een tafel

Restaurant Sminia Huys mag zich verheugen in een grote belangstelling. Onze Chef-kok raadt u aan te reserveren. Wij verwelkomen u graag.