Diner

Bij het dineren in Restaurant Sminia Huys wil onze chef-kok u meenemen in een achtbaan van smaken. Zijn culinaire reiservaringen, van Toscane tot de oostkust van de Verenigde Staten en van Noorwegen tot de Spaanse Costa, vindt u terug op de menukaart. Verfijnde en herkenbare gerechten, authenticiteit, eenvoud en superioriteit vormen de akkoorden van het culinaire muziekstuk. Wij verwelkomen u aan tafel zodra de gelegenheid in de keuken zich voordoet. de chef en zijn team willen een tevreden glimlach op uw gezicht zien vanwege de kwaliteit van de gerechten en een fijne, hartelijke bejegening van de gasten. Of u nu behoort tot de captains of industry, deel uitmaakt van een familiegezelschap of een stelletje bent dat lang heeft gespaard voor een avond in het Restaurant Sminia Huys, u bent onze gast en dat zult u weten.

Bij binnenkomst krijgt u 'knabbels' zoals een mooie parmezaanstengel. Nadat u een keuze hebt gemaakt uit het menu, worden seizoensafhankelijke amuses geserveerd. Zoals u mag verwachten van onze chef-kok: alle is huisbereid.

De uitgebreide menukaart kent een diversiteit aan seizoensgebonden gerechten. onze chef-kok stelt dat de basis voor een goede keuken een juiste inkoop is, met respect voor alle ingrediënten van het diner, vlees, vis en groenten. Zo wil hij per se dat het hert uit Oostenrijk afkomstig is, de (wilde) zalm uit Noorwegen, de garnalen uit de Noordzee en de Schotse of Noorse coquilles handgedoken zijn. Of het nu gaat om de amuses, soep of saus, alles is huisbereid, niets is 'kant-en-klaar'.

Reserveer een tafel

Restaurant Sminia Huys mag zich verheugen in een grote belangstelling. Onze Chef-kok raadt u aan te reserveren. Wij verwelkomen u graag.